pitersoonn, ile km zrobiłeś na xenonach? Xenony zaczynają dobrze świecić po jakimś czasie - chyba po około 300 godzinach osiągają pełną jasność świecenia.
Ukręcona śruba
Zwiń
X
-
Ukręcona śruba
Witam. Mam pewien problem. Niedawno byłem zmuszony do zdjęcia numeru rej. z tyły mojej O1. Przy odkręcaniu 1 sruby pojawił się problem iz sie ona ukrecila. nic a nic nie wystaje. Co robić? Z góry dziękuje za pomoc.
Octavia 1.9 TDI ASV 2004---> FOTKI
Była Fabia 1 1.4 MPI CLASSIC
Jest O1 1.9 TDI ASV DRIVE
Jest RAPID 1.2 TSI CJZD 110 KM RM 2016
-
-
Ok. A wywiercenie tylko wystarczy? A czy to nie będzie rdzewieć?
Jak zdjąłem tapicerkę klapy bagażnika to zobaczyłem taki wystający coś a la kołek w którym jest stara śruba i pytanie czy nowa się będzie w samej klapie trzymac ?
Komentarz
-
-
Jak zdjąłem tapicerkę klapy bagażnika to zobaczyłem taki wystający coś a la kołek w którym jest stara śruba i pytanie czy nowa się będzie w samej klapie trzymac ?
Komentarz
-
-
No z tą śrubą i nakrętką no tak nie dokonca dobrze będzie bo jak next wlasciciel będzie chcial zmienic podkładkę pod tablicę to nakrętka mu to srodka klapy wpadnie . Więc mnie ciekawi czy najzwyklejszy wkręt na śrubokręt się będzie trzymał i czy od zamykania klapy to nie odpadnie ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez roLLozdjąłem tapicerkę klapy bagażnika to zobaczyłem taki wystający coś a la kołek w którym jest stara śruba
zmierzyłem Φ śruby i cienkim wiertłem przewierciłem, potem poprawilem większym , zgodnie z Φ gwintu metrycznego i nagwintowałem ten kołek.
Komentarz
-
-
roLLo, ja mam przynitowaną bo też mi się jedna ukręciła. Wywiercenie nowej dziury minutę zajmuje a przynitowanie drugą minutę i po kłopocie tzn ramki OCP gotowe na przyjęcie tablicyMOJA (była) PEREŁKA
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=23957
Komentarz
-
-
Witam. Przepraszam że znów do tego tematu wracam ale nie otrzymałem odpowiedzi na pytanie czy klapa nie zacznie rdzewieć jak się zrobi w nie otwór blachowkrętem i czy klapa jest na tyle gruba żeby blachowkręt się trzymał i nie wypadał?
Komentarz
-
-
roLLo, Nie wierć klapie. Tylko zrób porządek z tym kołkiem co masz tą ukręcona śrubę.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
tylko mały problemik gdyż tam też siedzi centymetr długości wiertło średnicy 2-3 mm bo niestety nie zdołało pokonać śruby.
Komentarz
-
-
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
czy ten "kołek" do którego sie przykręca tablice jest z plastku?? wiecie może jak go wyciągnąc to bym nowy zamówił
Komentarz
-
Komentarz